Opening kunstgrasvelden en verenigingsbuffet

Ter gelegenheid van de officiële opening van onze nieuwe kunstgrasvelden, is het zaterdag 26 mei de hele dag feest bij EKC 2000! Naast de officiële opening om 15:00 uur zijn er de gehele dag verschillende activiteiten.

  • Vanaf 9.30 uur 's morgens spelen alle (jeugd)teams hun competitiewedstrijd.
  • Vanaf 15:00 uur vinden de officiële handelingen plaats (check de poster onderaan deze e-mail).
  • Na de wedstrijd van senioren 1 is er een Verenigingsbuffet.
  • 's avonds is er een feestavond met DJ, bestemd voor jong én oud(er).

Verenigingsbuffet

Tussen de wedstrijd van het EKC 2000 1 en de Feestavond met DJ, bestemd voor jong én oud(er), gaan we gezamenlijk een hapje eten tijdens het Verenigingsbuffet. Wat we precies gaan eten blijft nog even een verrassing, maar voor slechts € 5,- per persoon heb je al een plekje aan tafel! Het buffet is toegankelijk voor alle leden, hun familie en supporters/betrokkenen.

Om een indicatie te hebben voor de inkoop, vragen we je wel even van tevoren aan te melden. Dit doe je eenvoudig via het inschrijfformulier op de website, door te mailen naar erwin.ekc2000@gmail.com of via de inschrijflijst tijdens het Pinksterpriktoernooi (19 mei a.s.). 19 mei is tevens de laatste dag om je aan te melden voor het Verenigingsbuffet.

Je kunt van tevoren betalen (à € 5,- p.p.) via een overboeking naar NL13INGB0000806050 t.n.v. Korfbalvereniging EKC 2000 of op de dag zelf door het bedrag te pinnen.