Opening kunstgrasvelden tijdens EKC 2000-dag

Net als de afgelopen jaren vindt in het voorjaar tussen de zaal- en de veldcompetitie de EKC 2000-dag plaats. Tijdens deze dag (24 maart 2018) zullen alle weekendteams van EKC 2000 oefenwedstrijden spelen in eigen huis. Dit jaar zal dit deels in toernooivorm plaatsvinden. Concrete informatie hierover volgt. Het idee is om 's ochtends te starten met de jongste jeugd en in de middag af te sluiten met senioren. Houd deze dag (24 maart a.s.) dus alvast vrij in je agenda! @Trainers van EKC 2000: deel dit s.v.p. ook z.s.m. met je team. 

Kunstgrasvelden

Ervan uitgaande dat de planning wordt gehaald, zal dit jaar de EKC 2000-dag tevens in het teken staan van de opening van de nieuwe kunstgrasvelden. Aan de concrete invulling hieromtrent wordt momenteel hard gewerkt door een aangestelde werkgroep. Het belooft een feestelijke dag te worden, die, als het even kan, 's avonds feestelijk wordt afgesloten in kantine De Uitwijk. Jong en oud, leden, familie en supporters zijn hiervoor natuurlijk van harte uitgenodigd.

- Concrete invulling van de EKC 2000-dag en bijhorende festiviteiten worden de komende tijd middels updates gecommuniceerd -
- Zie voor totaaloverzicht van deze feestelijke dag de betreffende activiteit onder het kopje 'activiteiten'.

Heb jij nog tips, leuke ideeën of wil je helpen met iets? Neem dan even contact op via ekc2000.emmen@knkv.net.