Bericht van de AC

De afgelopen weken waren er volop activiteiten voor de jeugd. Allereerst werd de zaalcompetitie afgesloten tijdens de laatste wedstrijd van ons eerste. Alle jeugdleden waren uitgenodigd voor deze wedstrijd. Voorafgaand aan de wedstrijd werd een quiz gespeeld. Onder leiding van quizmaster Simon werd de kennis over het eerste getoetst. Assistente Kitty deelde meerdere prijzen uit. Onder het genot van drinken en wat lekkers werd het eerste volop aangemoedigd. Helaas! Het mocht niet baten. In de rust werd bekend gemaakt welk team de ‘team van de week quiz’ het beste had gemaakt. De winnaar was de C1. Gefeliciteerd! Na rust, opnieuw voorzien van drinken en lekkers, werd gehoopt op spanning in de wedstrijd. Het mocht niet zo zijn, maar de steun voor het eerste was er niet minder om.

Een week later was het tijd voor de puzzeltocht. Het weer zat deze middag mee. Heel fijn, want het werd een middag in de buitenlucht. Nadat de spelregels waren uitgelegd ging iedereen op pad. Aan de hand van een foto moest de juiste locatie gezocht worden. Hier werden de groepjes gevormd. Ieder groepje kreeg afwisselend een locatie en een puzzel toegestuurd. De locatie moest gezocht worden binnen de wijk. Als bewijs dat de locatie gevonden was, moest het groepje zichzelf op foto zetten op de locatie. Zodra een puzzel was opgelost, moest de groep op zoek naar een nieuwe locatie. Na 2 uur zoeken en puzzelen was iedereen moe en hongerig. Snel terug naar de Uitwijk, waar pannenkoeken en broodjes met knakworst stonden te wachten. Het was een geslaagde middag!

De komende tijd kunnen jullie meer activiteiten verwachten: 18 mei de EKC dag en natuurlijk aan het einde van het seizoen het korfbalkamp op zaterdag 29 en zondag 30 juni.