C1 kampioen

De C1 kende op het veld een onrustige start. Deze eerste-jaars C’s begonnen in de 1e klasse en hoewel we het niet slecht gedaan hebben en als 3e zijn geëindigd, vonden wij (trainers) het verstandig om een klasse lager te gaan spelen in de zaal. Helaas was 2e klasse niet meer mogelijk en daarom werden wij in de 3e klasse geplaatst. Toch hadden we vooraf geen rekening gehouden met een eventueel kampioenschap.

De tweede wedstrijd tegen OKO werd nipt gewonnen en de week erop tegen hetzelfde OKO zelfs gelijk gespeeld.  De 4e wedstrijd uit tegen NIC C2 was een zeer korte wedstrijd omdat wij de 2e helft plaats moesten maken voor hockeyers die de zaal ook gehuurd schenen te hebben (blijkbaar heeft Hockey in Groningen meer te zeggen dan korfballers??).
Maar met een voorsprong van 3 – 7 hadden we hier uiteraard geen problemen mee.
En vanaf dat moment bleven wij de wedstrijden winnen.

Met 10 kinderen is het lastig om in vaste vakken te spelen en te trainen, daarom waren er veel wijzigingen in de opstelling. Het vooraf opgestelde wisselschema werkte prima en grote complimenten voor de kinderen die zo flexibel zijn om met iedereen samen te kunnen spelen. Ook hebben wij de hele competitie al mogen rekenen om een grote schare toeschouwers. Ouders en grootouders vinden het leuk om onze wedstrijden te kijken en gaan ook met de uitwedstrijden trouw mee.

Met nog 2 wedstrijden te gaan, zijn wij al kampioen in de zaal geworden. En de terechte kampioen ook! Goede wedstrijden afgewisseld met mindere maar wel altijd blijven werken voor de overwinning, top!

Wij zijn benieuwd wat de voorjaarscompetitie ons gaat brengen…..weer kampioen???

Simon en Audrey