Kampioenswedstrijd Vitesse d2 – EKC 2000 D1

Zaterdag 4 februari 2017 was het eindelijk zover. Bij winst zijn we kampioen.

Voor de wedstrijd waren we al bezig met voorbereidingen, want we moeten er wel “mooi” eruit zien. Onze vaste supporter/schrijfster Charissa was thuis al helemaal klaar gemaakt met 2 vlechten gekleurd in de ekc kleuren blauw en groen. Natuurlijk kon grote broer Jordi niet achterblijven en ook zijn haren werden in de kleuren groen/blauw gespoten. Aangekomen bij de vertrekpunt zag ik wel zenuwachtige kopjes. Samen met de vele supporters gingen we op weg naar Beilen. Top!!

Daar aangekomen moest ik direct met de dames de kleedkamer in want ja die kleuren zoals Charissa dat wouden ze ook wel in het haar. Na alle spelende dames, reserve dame (Jill) en de andere vaste supporter (Indy) de haren te hebben gedaan en Lars en Simon ook nog waren de 6 bussen toch echt leeg. Klaar voor DE wedstrijd.

Na een korte duidelijke bespreking hadden we maar 1 doel. WINNEN!!

Helaas waren we niet allemaal fit. Verkouden, hoesten, koorts/griep zaten on dwars, maar de paracetamol deed gelukkig goed zijn werk.

De Wedstrijd zelf………….. tja tja het was niet onze beste wedstrijd. Maar zoals altijd met een hele hoop inzet komen we heel erg ver.

Hoe de score verloop was, wie er wanneer gescoord heeft weet ik niet meer maar de eindstand was 0 – 12!! KAMPIOEN!!

Het hele zaalseizoen hebben we tot nu toe (we moeten nog 1 wedstrijd) alles gewonnen. Dit hebben we met z’n allen gedaan. En iedereen heeft meerdere doelpunten gescoord. We hadden ook vaak wedstrijden dat iedereen gescoord had. Korfbal doe je samen en je kunt bijvoorbeeld je doorloopbal niet maken als je teamgenoot hem niet goed aangeeft. Dat kun je ook wel zien aan onze doelpunten. Tot nu toe hebben we al 159x gescoord en nog maar 17 tegen!!!!!

Op het veld wacht een nieuwe uitdaging. We spelen dan tegen gelijkwaardige tegenstanders, maar als we weer net zoals in de zaal goed samen spelen zit er misschien wel weer wat moois in.

Een hele trotse coach Nienke

Meer foto's