EKC 2000 naar Velocitas International Tournament

Vrijdag 25 augustus vertrekt de selectie van EKC 2000 naar Leiderdorp voor het 'Velocitas International Tournament 2017'. Dit internationale toernooi vind plaats op zaterdag 26 augustus. Met ruim 55 teams die dit jaar weer zullen aantreden belooft de 41e editie van het toernooi één groot feest te worden. De belangrijkste feiten op een rijtje:

Een toernooi van internationale allure...
Het zijn niet alleen de Nederlandse verenigingen die het Velocitastoernooi weten te vinden. Met verenigingen uit  Engeland, Schotland, Duitsland en Nederland zul je ook deze editie weer woorden  als ‘party’ van de velden horen komen.

Een piekfijne BBQ…
Vorig jaar waren er ruim 350 mensen na het toernooi een vorkje meeprikten op de Velocitas BBQ. Aanstaande editie belooft weer één groot culinair festijn te worden.

Een band met de juiste toon...
Velocitas heeft dit jaar erg haar best gedaan om een band te vinden die de soms wat stugge voetjes bij Velocitas los weet te weken. Het resultaat? Balderdash, een coverband die moeiteloos uit te voeten kan met de grootste hitjes uit de jaren ’80, ’90 en nu. Gegarandeerd dat er iets van jouw gading bij zit!