EKC 2000 volop in het nieuws

Hoewel de resultaten van het vlaggenschip van de Emmer Korfbal Combinatie 2000 de laatste tijd wat tegenvallen, weet de vereniging wekelijks te verschijnen in diverse (digitale) nieuwsartikelen. Waar EKC 2000 de wedstrijdverslagen ook zelf publiceert op haar eigen website en Facebookpagina, is de PR- en Communicatieafdeling van de korfbalclub zeer verheugd met de uitgebreide aandacht die wekelijks wordt gegenereerd door onder meer de Zuidoosthoeker, Emmen.nu, de Zuidenvelder, de KNKV (korfbalbond) en Radio Emmen (Bennie Wolbers). EKC 2000 is allen zeer erkentelijk hiervoor.

Kijk bijvoorbeeld eens op onderstaande links:
http://www.zuidoosthoeker.nl/nieuws/80225/ekc-2000-doet-zichzelf-tekort-cruciaal-duel/
https://www.emmen.nu/sport/actueel/524599/ekc-2000-is-kansloos-in-eigen-sporthal.html
http://www.benniewolbers.nl/sport/korfbal/106127-ekc-2000-kansloos-in-eigen-sporthal.html

Twee nieuwe kunstgrasvelden voor Emmer korfballers

Ook het Dagblad van het Noorden (DvhN) heeft onlangs een mooi nieuwsbericht geplaatst. Sinds EKC 2000 in het voorjaar op nieuwe kunstgrasvelden gaat spelen, is ook hiervoor volop aandacht. Vorige week verscheen in het DvhN het volgende artikel over de aanstaande kunstgrasvelden: http://www.dvhn.nl/drenthe/Twee-nieuwe-velden-met-kunstgras-voor-Emmer-korfballers-22825705.html

Met de nieuwe kunstgrasvelden en bijpassende veranderingen op en rondom de velden legt EKC 2000 de facilitaire basis voor een sportief succesvol, maar ook gezellig en warm korfbalklimaat voor jong en oud. Met de komst van twee nieuwe kunstgrasvelden voldoet de vereniging bovendien aan de nieuwe voorschirften van de KNKV, waarbij de velden de zelfde afmetingen als in de zaal dienen te hebben. Ook is er voldoende ruimte om alle teams op prettigere tijden en op kunstgras te laten trainen. 

Heb jij tips of ideeën omtrent de komst van de nieuwe kunstgrasvelden, deel deze dan via ekc2000.emmen@knkv.net. Alle positieve input is welkom.