Van de kledingcommissie

In verband met het niet meer leverbaar zijn van het huidige EKC2000 wedstrijdshirt, is de kledingcommissie op zoek gegaan naar een ander wedstrijdshirt. Via Muta hebben we nu een nieuw ontwerp, dat erg veel lijkt op het ‘oude’ shirt maar wel met een frisse nieuwe look, en in een slanker model. Het huidige broekje en brokje houden we vooralsnog.

Voor de komende tijd geldt dat zowel het ‘oude’ shirt als het nieuwe shirt gedragen mag worden in de wedstrijden. Maar wanneer je toe bent aan een nieuw shirt of als je gewoon een nieuw shirt wilt, dan kan het nieuwe shirt via de kledingcommissie besteld worden. Het bestellen gebeurt via de kledingcommissie omdat er een minimale afname van 10 stuks geldt en we op deze manier een voldoende grote order kunnen verzamelen. Na de zomervakantie zullen we via de website communiceren hoe de bestelprocedure vanaf dan verder zal verlopen.

Wil je echter volgend seizoen meteen in het nieuwe shirt spelen, dan is enige snelheid bij het bestellen geboden. Het shirt zelf kan niet gepast worden, want die moet nog worden gemaakt, maar we hebben wel shirts in diverse maten van hetzelfde model zodat je kunt kijken welke maat je nodig hebt. Om dit te kunnen bepalen hebben we op donderdag 22 juni 2017 van 18.30 – 19.30 een pasuur in de kantine van EKC2000. Dus hopelijk tot dan!

Oh ja, even een sneak preview van het shirt: