Grote Clubactie 2018 van start!

Sinds 15 september 2018 is de Grote Clubactie bezig. 80% van de verkoop gaat rechtstreeks naar EKC 2000. Helaas zijn de loten later gearriveerd in Emmen dan gedacht. Enkele teams hebben de loten inmiddels ontvangen en de andere teams volgen z.s.m. Gelukkig hebben we nog tot 10 november om de loten te verkopen! Dus we kunnen nog even goed ons best doen!

Je kunt je boekje inleveren bij je eigen trainer in de schatkist van de Grote  Clubactie in de kantine. Zij zorgen ervoor dat de boekjes terecht komen bij de juiste personen.  Alle boekjes dienen uiterlijk 10 november 2018 te zijn ingeleverd.

Vragen? Stel ze dan via bestuur@ekc2000.nl.

Speciale acties voor onze lotenverkopers!

1. Individuele prijzen:

De drie verkopers die de meeste loten verkopen krijgen alle drie een prijs uitgereikt!

2. Teamprijzen:

a. Een taart: bij gemiddeld per persoon 10 of meer verkochte loten. 

b. Een taart EN een avondje bowlen met je gehele team: bij gemiddeld per persoon 20 of meer verkochte loten. 

De prijzen zullen worden uitgereikt na afloop van de Grote Clubactie 2018. De Grote Clubactie heeft zelf ook acties; kijk hiervoor op www.kids.clubactie.nl.

Via deze acties willen wij jullie extra stimuleren om heel veel loten te verkopen en de Grote Clubactie tot een groot succes te maken voor onze korfbalvereniging. Alvast hartelijk dank voor jullie medewerking en steun aan onze korfbalvereniging en heel veel verkoopsucces gewenst!

Het bestuur