Halloween

De afgelopen weken stonden in het teken van Halloween. Het spits werd afgebeten door de A en B jeugd. Zij gingen griezelen in Drouwenerzand. Het park was omgetoverd in Halloween sferen. Het werd een geslaagde dag.

Een week later volgde een spooktocht voor de C en D jeugd. In groepjes ging de jeugd de wijk door. Met foto’s werden de groepjes naar verschillende plekken geleid. Op iedere plek stonden spoken klaar met een opdracht, zoals het maken van een puzzel, een heksenrap laten horen en een groepslid omtoveren tot een mummie. Zodra de opdracht was uitgevoerd, werd het groepje naar de volgende plek gestuurd. Het werd een avondje griezelen!

Tenslotte waren de F-jes aan de beurt. Zij schoven afgelopen woensdag aan voor een griezeldiner. Op het menu stond onder anderen heksenhaar, een broodje vinger en een spinnendonut. Het eten werd afgewisseld met spelletjes, zoals ringwerpen op een heksenhoed en een heksenbezemrace.

De AC kijkt terug op een geslaagde Halloween. Wij willen iedereen (A en B jeugd, senioren, ouders) bedanken voor de hulp tijdens de activiteiten.

Tot de volgende activteit!