Kennismaking met onze vrijwilligers - Romy Pruim

Op dit moment heeft onze vereniging ca. 60 vrijwilligers. Wie zijn onze vrijwilligers en wat betekenen zij voor onze vereniging? De komende weken maken we kennis met diverse vrijwilligers (random gekozen) van EKC 2000. Deze week maken we kennis met Romy Pruim,  speelster A1 en jeugdscheidsrechter.
 

Wie ben je en wat doe je zoal?

Ik ben Romy, ik ben 16 jaar en speel in de A1 van EKC 2000. Naast het spelen ben ik ook scheidsrechter bij de F’jes en E’tjes. Ik zit in het examenjaar van de Havo en naast het korfballen rijd ik nog mijn eigen pony Zolita.

Waarom ben je vrijwilliger geworden?

Ik ben vrijwilliger geworden omdat ik een steentje bij wil dragen binnen de vereniging. Zonder vrijwilligers kan een vereniging niet draaien!

Wat is er zo leuk aan het fluiten van (jeugd)wedstrijden?

Het leukste aan het fluiten van jeugdwedstrijden vind ik het begeleiden van de kinderen. Je merkt tijdens het fluiten dat ze de aanwijzingen oppakken en met veel plezier korfballen.

Gefeliciteerd met het kampioenschap van A1! Binnenkort een groot feest om het samen te vieren?

Dank je wel! We hebben een erg mooi en goed seizoen gehad met zijn allen. Het dynamische spel krijgen we steeds meer onder de knie en verdedigend stond het erg sterk. Zaterdag gaan we gezellig met zijn allen wat eten en maken we er een mooi feestje van! Dan beginnen we dinsdag weer vol goeie moed aan het veldseizoen waar we ook bovenaan staan. De dubbel pakken zou erg mooi zijn!

Welke boodschap wil jij de vereniging meegeven?

Het is belangrijk dat iedereen op welke manier dan ook een steentje bijdraagt binnen vereniging. Hierdoor ontstaat er een band door de hele vereniging heen. Het allerbelangrijkste vind ik dat iedereen plezier blijft houden in het korfbal en dat er door de hele vereniging heen naar elkaar wordt gekeken.


Lijkt het jou ook leuk om je (extra) in te zetten voor EKC 2000 en ons vrijwilligersgilde te versterken, stuur dan eens vrijblijvend een mailtje naar vrijwilligers@ekc2000.nl.