Korfbalkamp 2018

Het is alweer even geleden: in het weekend van 7 en 8 juli werd het korfbalseizoen afgesloten met het korfbalkamp. De voorbereidingen begonnen op vrijdag. Via deze weg nogmaals iedereen bedankt voor de hulp!! Zaterdagochtend druppelden de kinderen binnen en werden alle tenten opgezet. In totaal waren er meer dan 45 kinderen!! Alle jeugdteams waren vertegenwoordigd.

Nadat de tenten stonden, was het tijd voor een broodje met knakworst. Daarna stond de eerste activiteit op het programma. Iedereen kon kiezen tussen boogschieten, kanoën en archery tag. Niet iedereen redde het om in de kano te blijven zitten…

Na de activiteit was er vrije tijd, waarin volop werd gezwommen en gevolleybald. Na het avondeten was het tijd voor levend bingo. Nadat iedereen hiervan was bijgekomen, was het voor de jongste jeugd tijd om de tenten op te zoeken of naar huis te gaan. Voor de D’s was het tijd voor de dropping. Onder begeleiding van Simon en Kitty moesten zij de weg naar de camping terugvinden. Maar of die begeleiding nou zo helpend was??? Eén ding is zeker, de afstand die de D’s gelopen hebben is een stuk langer dan nodig was… De A’s, B’s en C’s werden in groepjes gedropt. Zij moesten de weg terug zien te vinden én aan de jagers zien te ontkomen. Na terugkomst was er soep voor iedereen.

De tweede dag begon voor velen al vroeg. Om 7 uur was er al volop actie. Na het ontbijt en blikspuit was er vrije tijd. Veel kinderen gebruikten de vrije tijd om te zwemmen. Rond de middag was het tijd voor een barbecue en helaas, helaas… daarna kwamen de eerste ouders alweer en zat het korfbalkamp erop. Een geslaagd einde van het korfbalseizoen 2017/2018!

Tot volgend seizoen,

De AC