Op zaterdag 19 november as, zal het voorlopig nieuwe wedstrijdshirt van EKC 2000 voor het eerst worden getoond aan het publiek.

De reden voor de introductie van een nieuw shirt heeft alles te maken, met het niet meer leverbaar zijn van het ‘oude” EKC wedstrijdshirt. Dit heeft als oorzaak de oplopende minimale bestelhoeveelheid van onze leverancier. Hierdoor is verkoop simpelweg niet meer haalbaar.

Bij het zoeken naar een nieuw shirt, heeft de kledingcommissie rekening gehouden met een aantal zaken. Onder andere de EKC kleuren (groen, blauw en wit), pasvorm, beschikbaarheid en duur van de collectie hebben een rol gespeeld. In nauw overleg met een aantal mensen is besloten om met het nieuw gekozen shirt een pilot te gaan draaien bij de A3. Hierna wordt over verdere introductie beslist.

Vanaf heden geldt het advies, om geen “oud” wedstrijdshirt aan te schaffen. Als je wel een nieuw “oud” shirt nodig hebt, meld dit dan bij de kledingcommissie. Er zal per persoon gezocht worden naar de beste oplossing.