Stem op EKC 2000 bij de Rabobank Clubkas Campagne

Rabobank Emmen-Coevorden draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe. Daarom stellen wij ook dit jaar € 100.000,- (incl. BTW en schenkingsrecht) beschikbaar voor de Rabobank Clubkas Campagne. Leden van Rabobank Emmen-Coevorden mogen meebeslissen waar deze bijdrage naartoe gaat.

Stem op EKC 2000!

Via de post hebben alle leden* een persoonlijke kaart ontvangen met een unieke stemcode. Met deze code kun je stemmen op de EKC 2000! 

Met de persoonlijke stemcode kun je van dinsdag 3 oktober tot en met woensdag 18 oktober op deze website inloggen en jouw stemmen uitbrengen. Het stemmen gebeurt in een beveiligde omgeving en vindt plaats in een aantal stappen. Bij iedere stap staat uitgelegd wat je kunt verwachten en welke stappen je moet uitvoeren om jouw stemmen succesvol uit te brengen.

Elke stem telt. Laat deze dus niet verloren gaan en stem op EKC 2000.

Hoe werkt het?

Ga naar de website van de Rabobank. Vul in de blauwe balk bovenaan deze pagina je persoonlijke stemcode in die op de stemkaart staat vermeld. Let op: de code bestaat uit 4 cijfers, gevolgd door 4 hoofdletters en tenslotte weer 4 cijfers.

*Klanten die vóór 1 augustus jl. lid zijn van Rabobank Emmen-Coevorden.

Vragen?

Mocht je vragen hebben, dan kun je uiteraard contact opnemen met de Rabobank via telefoonnummer (0591) 68 06 01 of via e-mailadres communicatie.emmen-coevorden@rabobank.nl. Vermeld in de mail je postcode en huisnummer, dan kunnen ze je sneller helpen.