TC trapt nieuwe seizoen af!

 

Maandag 2 september 2019 heeft de Technische Commissie in onze kantine het nieuwe seizoen succesvol afgetrapt!

 

De voorbereiding van de selectie van EKC 2000 is doorlopen en de hoofdtrainer heeft zijn 1e selectie bekendgemaakt; de jeugdtrainingen, waarbij voor het eerst in het nieuwe format werd getraind, zijn afgelopen week begonnen en naar technisch inzicht goed ontvangen; tijdens deze eerste trainingsweek mochten we als vereniging welgeteld 11 (potentieel) nieuwe jeugdleden ontvangen !!; en op het Ritola-jeugdtoernooi liet EKC 2000 zich in grote getale aanmerken. Laat de competitie maar beginnen!

 

Het complete programma van de avond zag er als volgt uit:

- een informatief gedeelte in de vorm van de zogeheten ITC (Informatieavond Technische Commissie)

- een leuk verzorgde Spelregelavond, door onze eigen topscheidsrechter Riejander Deen

- tot slot een formeel gedeelte, waarbij onze jeugdtrainers door bestuur + TC het trainerscontract werd aangeboden en ondertekenden

 

Mocht u de informatieavond helaas niet hebben kunnen bijwonen, neemt u dan vooral de presentatie-sheets door. Inhoudelijke verwijzingen t.a.v. beleid nieuwe leden, wedstrijdafgelastingen, inval- en reservebeleid, wisselbeleid e.d. worden gemaakt naar het technisch beleidsplan 2019-2025, dat spoedig zal worden geüpload in de beveiligde sector van deze website. Mocht u als lid niet kunnen inloggen op de website, stuur dan een mailtje naar Ledenadministratie met de vraag om nieuwe inloggegevens.

 

Aanvullende vragen kunt u stellen via mail (tc@ekc2000.nl) ofwel bij de verantwoordelijke TC-leden.