Wij zijn hard op zoek naar aanpakkers

Wie wil samen verder bouwen aan een sportief en respectvol EKC 2000

 

Er zijn een aantal vrijwilligers die gaan stoppen met hun functie bij EKC 2000 en daar zoeken we nieuwe vrijwilligers voor. Hieronder hebben we een aantal vacatures. We zijn op zoek naar jou want zonder deze werkzaamheden kan de vereniging niet bestaan. Meld je snel aan zodat we als de COVID het weer toelaat weer op sterkte zijn in het vrijwilligerswerk.

 

Bestuur

 1. Secretaris is verantwoordelijk voor de in- en externe correspondentie, treedt op als contactpersoon (o.a. sportbond, gemeente, korfbalverenigingen.), bereid de vergadering voor, bewaart de stukken (archief) en vormt samen met de voorzitter en de penningmeester het dagelijks bestuur van de vereniging.
  Tijdbesteding gemiddeld 2 uur per week, met pieken rond de afsluiting van het verenigingsjaar en het voorbereiden van de JAV.
 2. Algemeen lid is aanspreekpunt voor alle leden die zich inzetten in NIET korfbal gebonden taken/ werkzaamheden, onderhoud contacten met de vrijwilligers, ondersteunt de commissies met het zoeken naar geschikte kandidaten, lost zelfstandig knelpunten op,  is algemeen lid van het bestuur.
  Tijdbesteding gemiddeld 1 uur per week

Commissies

 1. Schoolkorfbal commissie organiseert het jaarlijkse schoolkorfbal toernooi. Er zijn dan verschillende werkzaamheden die gedaan moeten worden zoals scholen aanschrijven en uitnodigen, wedstrijdschema maken, scheidsrechters regelen, prijsjes kopen, velden uitzetten, sponsoren, e.d. Er ligt een strak scenario.
  Tijdbesteding in de periode januari t/m mei 3 uur per week. 2-3 personen ouders en jeugdleden zeer welkom
 2. Kleding commissie beheert de sportkleding (shirts, trainingspakken en sporttassen) van de verschillende teams waaronder de selectie.  Zorgt ervoor dat de kleding functioneel is en een representieve uitstraling heeft. Jaarlijks wordt de kleding ingenomen, gecontroleerd en weer uitgereikt. Het jaar doorgaand wordt de voorraad bijgehouden en worden bestelling gedaan voor benodigde sportkleding (mn shirts) van de overige leden. Adviseert het bestuur in zake het kledingsbeleid (o.a. tijdig vervangen) 2 personen
 3. Ledenadministratie, verricht de administratie van de leden naar de bond en sportlink, meld de nieuwe leden bij de bond aan en meld ze af. Stuurt info van de vereniging door aan leden, Tijdbesteding wisselend zelf in te delen. 1persoon

 

Wat vragen wij?

 • Tijd, Inzet, humor en geduld.

Wat bieden wij?

 • Een gezellige vereniging, Waardering van de leden en plezier van de spelers.

Voor informatie kan je altijd één van de bestuursleden benaderen.

Ben je geïnteresseerd: meld je dan aan bij Jannetta Deen telefonisch of per mail: bestuur@ekc2000.nl