Vrijwilligersavond EKC 2000Sjoelen

Zaterdag 16 april 2016 stond de eerste vrijwilligersavond van EKC2000 op de planning. Helaas konden niet alle vrijwilligers aanwezig zijn, maar desondanks hebben we met de vrijwilligers die er wel waren een leuke en gezellige Hollandse avond gehad.

Om acht uur ging de kantine geopend met de inloop tot half negen. Er stond koffie & thee en koek klaar en op de tv kon naar de Korfbal League finale worden gekeken. 

SpelletjesOm 20:30 begon de spellenronde bestaande uit: sjoelen, groot mens-erger-je-niet, ballen gooien, spijkerpoepen en koekhappen. In vier groepen van drie of vier personen speelden we in competitieverband. Rond tien uur waren alle spellen gespeeld en bleek dat het groepje met Alex, Peter en Jan had gewonnen. 

Daarna werd  nog gezamenlijk een Hollandse Quiz gespeeld: petje op petje af. AlleHappen vragen gingen natuurlijk over Nederland.  De uiteindelijke winnaar van de quiz was opnieuw Jan.


 

Met een opkomst van vijftien vrijwilligers was dit een eerste stap van de vrijwilligerscommissie om iets voor (en door) vrijwilligers te organiseren. Hier wordt in de toekomst zeker een vervolg aan gegeven.

De vrijwilligerscommissie