EKC 2000 C1 steelt de show


EKC 2000 C1 steelt de show tijdens 1e competitie wedstrijd EKC 2000.

Met een 9-0 overwinning op Dos’46 C2, weet EKC 2000 C1 de competitie goed te beginnen. Toeschouwers stonden in de rij om een plaats te bemachtigen voor deze wedstrijd.

De wedstrijd begon goed met 2 snelle doelpunten van het startende aanvalsvak, dit was zogezegd een “droomvlucht”.

De verdediging van EKC 2000 C1 stond als een huis en wist goede druk te zetten op de tegenstanders. De tegenstander had hier de handen vol aan, de kansen waren schaars en EKC wist snel de bal te veroveren. Het 2e aanvalsvak was in tegenstelling tot het 1e aanvalsvak nog wat zoekende naar doelpunten. Ze wisten veel kansen te creëren, echter een doelpunt bleef uit. Na goed doorzetten werd het uiteindelijk beloont met een doelpunt 3-0!

De inzet was goed en het spel was leuk om naar te kijken.

In de rust gaven de coaches een pep-talk om de C1 in de flow te houden. Met als doelstelling nog 3 doelpunten te maken voor een traktatie. Hier wist EKC wel raadt mee en gingen gelijk na de rust op jacht naar de doelpunten. Dit ging super snel, het eerste doelpunt lag er alweer in. En daar kwam nummer 2 achteraan 5-0. EKC bleef doorstrijden en liet goed zien dat ze de wedstrijd wouden winnen! Ze zetten de doelpunten reeks goed door tot maar liefst 9!

Volgende week staat Noveas C1 op papier als tegenstander. We hopen deze goede lijn vast te houden en ook deze tegenstanders te verslaan.