EKC 2000 1 - Kios'45 1

EKC 2000 1 pakt eerste punten

het was een regenachtige middag, waar EKC 2000 1, Kios’45 1 wist af te drogen.

Na een goede voorbereiding, weet EKC 2000 1 deze lijn goed door te zetten in de start van de competitie. De tegenstander van vandaag Kios’45 1. De tegenstander is niet onbekend voor het eerste, het wist de vorige keer niet te winnen. Ditmaal was er een andere aanpak. In plaats van een reguliere korfbal training, werd er een bokscoach opgetrommeld met als gevolg een bokstraining. Dit alles om iedereen ook fysiek klaar te stomen. Goed! De wedstrijd..

Kios’45 begon goed aan de wedstrijd en wist de score te openen met maar liefst 3 doelpunten. EKC 2000 wist hier gelukkig mee om te gaan en liet de kop niet gek maken. EKC kwam geleidelijk terug en wist het weer op gelijke hoogte te brengen, 6-6. Nog even te spelen voor de rust en EKC pakte hier nog een mooie voorsprong. De coach van EKC was tevreden en kom hier en daar nog de puntjes op de i zetten. Met een wissel in de rust kon EKC door blijven stomen naar de overwinning.

Het was na de rust, Kios’45, die werkte aan een comeback. EKC liep even vast op scorend gebied. Na nog een wissel in gebracht te hebben van EKC 2000 kwam het spel weer opgang en wist tevens te scoren. EKC pareerde de comeback en wist uiteindelijk te winnen met een score van 16 tegen 12.

Volgende week is de tegenstander Leonidas. Zij wisten de eerste wedstrijd niet te winnen. Wij als EKC proberen de eerste punten van Leonidas nog een week uit te stellen!