EKC 2000 C1 ontspringt de dans niet

EKC 2000 C1 incasseert de eerste nederlaag.

Het team wist niet te winnen van Dos’46 C2. EKC 2000 begon goed aan de wedstrijd en kwam snel op voorsprong. Helaas bleef het hierbij. Dos’46 nam het initiatief over en sprongen in het oog. Ze wisten op 3, tegen 1 te komen. EKC 2000 moest in de wedstrijd komen, maar toonde weinig inzet. Gelukkig konden we nog met een gelijkspel rusten, 3 tegen 3. De coaches waren niet tevreden over de inzet en het spel, en sprongen spreekwoordelijk uit hun vel. Om niet van de hak op de tak te springen, de tweede helft.

De boodschap was duidelijk, winnen! alle doelstellingen gingen overboord, punten scoren was het belangrijkste. Na 1 goede aanval werd er gescoord. Ze konden wel een gat in de lucht springen eindelijk het gewenste resultaat. De wedstrijd duurde voort en verliep heel moeizaam. EKC liep achter de feiten aan en wist slechts nog 1 punt te scoren. Het totaal eindigde hiermee op 5. Dos’46 wist hetzelfde resultaat neer te zetten, als in de eerste helft en kwamen hiermee op 6. Dit betekende dus een nederlaag van 6-5 voor de toppers van EKC 2000 C1.

Echter was dit pas het begin van een leuke dag. De verslagen spelers gingen richting de kantine van EKC 2000, waar we lekker hebben geluncht. De wedstrijd werd al snel vergeten en het plezier kwam weer voorop. Zelfs de afwas werd positief ervaren en bracht het primitieve camping-gevoel met zich mee.