Hongarije onder de 17 op bezoek bij EKC 2000


EKC 2000 B1 – Hongarije <17

De B1 kwam keurig om de afgesproken tijd van 18:45 aan in de warme sporthal Bargeres.

Iedereen was lekker zijn eigen ding aan het doen. Sommige waren aan het voetballen, sommige waren al met bal en korf bezig, sommige moesten nog wachten op de zaalschoenen. Na de teamfoto, ging iedereen gelukkig bezig met de voorbereiding van de wedstrijd.

De wedstrijd werd gespeeld in 3 delen van elk 15 minuten.

EKC 2000 begon goed aan de wedstrijd en maakte de openingstreffer. Het eerste kwartier ging gelijk op van 2-2 naar 4-4. Het eerste aanvalsvak draaide beter dan het startende verdedigingsvak. Na het eerste kwartier mocht het eerste aanvalsvak rusten en werden vervangen door de overige reserves.

Het tweede kwartier, was het minste kwartier van EKC 2000. De gelijk opgaande strijd werd al snel door Hongarije veranderd dit resulteerde in een achterstand voor EKC 2000. Beide aanvalsvakken hadden het moeilijk om een goede aanval op te zetten, dat leidde tot een doelpunt. Na het tweede kwartier stond het 9 tegen 13.

Het laatste kwartier moest EKC 2000 laten zien dat het toch kan scoren. Met frisse moed werd het laaste kwatier gespleed. De achterstand werd verkleind tot 2 doelpunten (11-13). Helaas was het Hongarije die wederom de voorspang pakte. De eindstrijd is jammer genoeg verloren gegaan.

Iedereen heeft volgens mij met veel plezier gespeeld. We kunnen met een positief gevoel kijken naar het komend seizoen!

 

Eindstand: 13-18